water
14 augustus 2024

Normec aanwezig op de ZwembadBranche Dag 2024 in Barneveld

Op dinsdag 15 oktober staan wij als Normec op de ZwembadBranche Dag in Barneveld, dé ontmoetingsplek voor professionals in de zwembadsector. U vindt ons op stand 2.41, waar we graag met u in gesprek gaan over onze uitgebreide dienstverlening. Heeft u vragen over waterkwaliteit, legionellapreventie of zwembadwateronderzoek? Wij staan klaar om u te helpen.

Totaalpakket op het gebied van zwembadwater

Het belang van kwalitatief zwembadwateronderzoek kunnen we niet genoeg benadrukken. Door de unieke samenwerking binnen Normec bieden we een totaalpakket van oplossingen op het gebied van zwembadwater, zodat uw zwembadwater altijd voldoet aan de hoogste standaarden. Denk hierbij naast bemonstering en analyses aan risico-inventarisatie van zwembad- en drinkwater, waterbehandeling, legionellapreventie en keerklepcontroles. Zo voldoet u altijd aan alle wettelijke eisen en geniet iedereen van veilig water.

Workshop Micronox

Tijdens de ZwembadBranche Dag presenteren wij de Micronox. Dit innovatieve systeem helpt u effectief bij de preventie van zwembadwaterproblemen door middel van continue bewaking en optimalisatie van de waterkwaliteit. De Micronox maakt ziekteverwekkende bacteriën en andere micro-organismen in no-time onschadelijk, zónder gebruik van (gevaarlijke) chemicaliën. Tijdens de ZwembadBranche Dag geven wij een workshop over de Micronox, waarbij we alles vertellen over de werking en de voordelen van dit systeem.

Kalsbeek installatie
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 592 35 00 00