water

Maritiem & offshore

Drinkwater is een onmisbare voorziening op booreilanden, platforms en schepen. De toepassingen van dit water varieert van consumptie, schoonmaak tot luchtbevochtiging of proceswater. Goed en betrouwbaar drinkwater is van groot belang voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. De basis hiervoor is goed watermanagement.

Kwaliteit

Een goede kwaliteit van water is belangrijk voor het optimaal functioneren van de medewerkers en installaties. Zij zijn immers 24 uur per dag aanwezig en afhankelijk van de locatie. Specifieke kwaliteitsmetingen en -onderzoeken geven inzicht ten aanzien van de kwaliteit op offshore en maritieme locaties en biedt ruimte tot het sturen en aanpassen van processen en het onderhoud van equipment.

Expertise

Normec Kalsbeek heeft de expertise in huis om met behulp van chemische en mechanische oplossingen het gewenste resultaat te behalen. Naast water gerelateerde vraagstukken kunt u bij ons ook terecht voor uw lucht gerelateerde Health Safety Environment (HSE) vraagstukken. Voor deze vraagstukken beschikken wij over gecertificeerde arbeidshygiënisten die door middel van gericht onderzoek op maat oplossingen kunnen aanbieden. Alles met als doel een gezond leefmilieu voor uw medewerkers te creëren.

AdobeStock_117203258

Gerelateerde diensten Maritiem & offshore

Alle diensten

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
man en vrouw overleggen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 (0) 592 35 00 00