water

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen binnen onze organisatie en onze branche.

Normec Kalsbeek tekent 10-jarig contract met Nijestee

Integrale outsourcing legionellabeheer beklonken. Kalsbeek en woningcorporatie Wold & Waard hebben vandaag een 10-jarige overeenkomst getekend.

06-10-2021
swimming pool with stair at hotel

Veiligheid voor u en uw gasten!

Water heeft een verscheidenheid aan toepassingen. Water wordt bij zwembaden met name gebruikt om in te zwemmen. Behalve zwembadwater wordt drinkwater ook gebruikt voor de sanitaire voorzieningen. Het is van groot belang dat dit water van de juiste kwaliteit is. Normec Kalsbeek heeft hiervoor de beste oplossingen in huis.

06-05-2021
legionella

Is uw gebouw corona-veilig?

De Corona oppervlakte test is de nieuwste variant van de bestaande, beproefde en gevalideerde methode voor het NORO-virus en Hepatitis A, gelijkwaardig aan ISO15216-2 en het WHO-protocol ‘oppervlakte monstername’.

15-01-2021
legionella

Toenemende hoeveelheid legionella sinds coronacrisis

Onlangs publiceerde ENVAQUA een persbericht waar in duidelijk wordt dat er sinds de coronacrisis 11% vaker legionella in drinkwatermonsters is aangetroffen.

05-11-2020
legionella

In de schaduw van de coronacrisis

Het coronavirus heeft een grote invloed op gebouwbeheer. Doordat veel bedrijven stil zijn komen te liggen, is het risico op legionella groter

18-08-2020
handen-wassen

Doorgaan met legionellabeheer

Gebouwen staan leeg of het gebruik van tappunten is veranderd of verminderd. In stilstaand water gaat de waterkwaliteit achteruit en krijgt de legionellabacterie de kans om te groeien.

15-05-2020
H2O

Lege gebouwen in coronacrisis: geef legionella geen kans

Door de coronacrisis werken mensen thuis en worden veel gebouwen niet of amper gebruikt. Ideaal voor een andere onzichtbare vijand: de legionellabacterie.

26-03-2020
KalsbeekWoldWaard

Kalsbeek en Wold & Waard tekenen 10-jarig contract

Integrale outsourcing legionellabeheer beklonken. Kalsbeek en woningcorporatie Wold & Waard hebben vandaag een 10-jarige overeenkomst getekend.

19-02-2020
koeltoren

Micronox, het Legionellaveilig beheren van koeltorens

Het Legionella-veilig beheren van een koeltoren is een vak apart. De waterbehandeling en het bepalen van de juiste doseringen luisteren heel nauw. Er dient voldoende gedoseerd te worden zodat bacteriën afsterven, tegelijkertijd wil je afzetting in je systeem voorkomen en corrosie tegen gaan.

17-02-2020
bevroren bladeren

Voorkom bevriezing van uw technische installatie

Laat u niet verrassen door de winter. Het is een goed moment om u te laten informeren over vorstbescherming van de technische installaties die uw bedrijf heeft.

30-12-2019
waterzuivering

Uitdagingen in de (afval)waterzuivering

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in juni 2019 een literatuurstudie gepubliceerd over het risico op Legionellabesmettingen bij (industriële) waterzuiveringen.

12-12-2019

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

man en vrouw overleggen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 (0) 592 35 00 00