Waterbehandeling koeltorens

In veel bedrijven zijn koeltorens onmisbaar. Wanneer deze vervuild raken, kan dit tot vervelende situaties leiden. Goed onderhoud en waterbehandeling van de koeltorens is dus essentieel.

Een goed functionerend koeltorensysteem verbruikt minder energie en minder water. Het levert u dus veel winst op. Zeker wanneer de waterbehandeling van uw koeltorens ook nog op een duurzame manier gebeurt.

Voordelen

  • Bespaar veel kosten.
  • Minder energieverbruik.
  • Advies over waterbesparing.
  • Voorkom besmetting met legionella.
Vraag offerte aan

Innovatieve methoden

Normec Kalsbeek helpt bedrijven al ruim 75 jaar op het gebied van waterbehandeling. Met innovatieve methoden streven we naar duurzame en kostenbesparende oplossingen voor onze klanten. De focus ligt daarbij op waterbesparingsadvies en milieuvriendelijke behandeling tegen microbiologie, corrosie en afzetting. Ons eigen zout-elektrolyse systeem Micronox gaat microbiologische verontreinigingen op een milieuvriendelijke manier tegen, terwijl onze biologisch afbreekbare KALCOOL-producten uw systeem beschermen tegen corrosie en afzettingen.

Onze aanpak

Met een waterscan brengen we eerst uw situatie in kaart. We analyseren verschillende waterstromen, controleren het leidingwerk en de aanwezige apparatuur. Zo worden de besparingsmogelijkheden duidelijk en kunnen we u advies op maat geven. Ook kunnen we de oplossingen implementeren en onderhouden. Zo is Normec Kalsbeek een duurzame partner.

Engineer Working On Power Line In Field.

Offerte aanvragen

Ook weten wat u kunt besparen met duurzame waterbehandeling van uw koeltorens? Vraag vrijblijvend een offerte aan. De specialisten van Normec Kalsbeek denken graag met u mee.

Direct aanvragen

Onze producten

Andere diensten waterbehandeling

Alle diensten

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 592 35 00 00