water

Over ons

Normec Kalsbeek is al meer dan 70 jaar actief op alle gebieden van waterbehandeling. Wij hanteren een pragmatisch principe dat sterk verankerd is in ons bedrijf. Door eerst het probleem te analysen en u als klant te adviseren, zijn wij in staat altijd een passende oplossing te bieden. Onze missie is bijdragen aan een betere waterhuishouding en een verhoogde veiligheid. Dit doen wij door het leveren van advies, implementatie van producten en nazorg op het gebied van water, binnenmilieu en veiligheid. Met onze jarenlange ervaring, durven we te stellen dat wij altijd een oplossing hebben voor elk probleem in drink- of proceswater. Kwaliteit en resultaat staan hierin voorop, met als resultaat: het creëren van waardevol water. De afgelopen jaren is Normec Kalsbeek sterk gegroeid en telt inmiddels ruim 70  medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Assen.

Geschiedenis

In 1948 is Kalsbeek opgericht door Albert Kalsbeek. Hij richtte zich in het begin op de waterbehandeling van hoofdzakelijk centrale verwarmingsinstallaties. Hiermee was hij een pionier in de markt. In 1978 nam zijn dochter Roby Kalsbeek het bedrijf over. Zij heeft het bedrijf in haar uitgebreid tot een volwaardig mechanisch en chemisch waterbehandelaar.

De Legionella uitbraak in Bovenkarspel (1999) bleek voor de organisatie het beginpunt te zijn van een nieuwe richting en een periode van onstuimige groei. Kalsbeek had immers de benodigde (biologische) corrosiekennis op het gebied van water in huis en werd al snel marktleider op het gebied van Legionellapreventie. Het bedrijf is vervolgens uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau op het gebied van water.

Accreditatie

Per december 2021 is Normec Kalsbeek geaccrediteerd door de Raad van Accreditatie (RvA) en in het bezit van een accreditatieverklaring. Daar zijn we trots op! Accrediteren betekent letterlijk: vertrouwen geven. Met de accreditatie geeft de RvA dan ook het vertrouwen dat wij een deskundige, onpartijdige en onafhankelijke organisatie zijn. De RvA verleent accreditatie altijd voor een specifiek werkgebied, op basis van een vastgelegde methode. Dit heet de accreditatiescope. Dankzij deze scope is het duidelijk welke werkzaamheden wel en niet onder accreditatie valt. Normec Kalsbeek is door de RvA geaccrediteerd voor monstername van drink-, proces- en koeltorenwater. Bekijk onze accreditatiescope.

Normec Group

Sinds 2020 is Kalsbeek onderdeel van de Normec Group en gaat verder onder de naam Normec Kalsbeek. De toetreding tot de Normec Group heeft gezorgd voor verdere kennisverbreding en verdieping in de branche en daarmee voor een nog betere dienstverlening aan onze klanten.

Onze werkwijze

Normec Kalsbeek kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel op uw vraagstukken anticiperen en beslissingen nemen. De klant staat immers centraal. Wij ontzorgen, denken met u mee en geven u zekerheid. Wij onderscheiden ons door onze aanpak waarbij we de beste oplossing centraal stellen. Normec Kalsbeek kenmerkt zich door een innovatief karakter, waarbij we o.a. zelf software en apparatuur ontwikkelen. En uiteraard onze jarenlange ervaring; inmiddels meer dan 70 jaar.

  • Inventariseren

    We inventariseren het probleem en bekijken uw situatie grondig.

  • Analyseren

    Met onze kennis en jarenlange ervaring duiden wij de gegevens.

  • Adviseren

    Wij stellen onszelf als doel u de beste oplossing aan te bieden.

Wat medewerkers zeggen

Wat medewerkers zeggen

Edwin Kool

“Wij creëren waardevol water. De invulling daarvan is voor iedere klant anders, maar veiligheid en kwaliteit staan centraal. Met ons innovatieve karakter is Normec Kalsbeek onderscheidend in de markt. Ik leg de focus graag op technologische ontwikkelingen en het slim toepassen van IT, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.”

Algemeen Directeur
Wat medewerkers zeggen

Tom Oude Vrielink

“Als Adviseur behartig ik de belangen van onze klanten omtrent waterbeheer. Alles staat voor mij in het teken van streven naar de beste oplossing voor de klant en daarbij krijg ik veel vrijheid. Sterker nog, eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond. Bij Normec Kalsbeek geldt, afspraak is afspraak. Geen mooi verkoop praatje, maar doen wat je beloofd hebt!”

Adviseur
Wat medewerkers zeggen

Aniek Stel

“Bij Normec Kalsbeek is er een goede balans tussen hard werken en plezier met collega’s. Binnen de teams heerst een informele sfeer en er is altijd ruimte voor een grapje. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling en wordt het gewaardeerd als je meedenkt.”

Commercieel medewerker
installatie controle

Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance

Meer over Normec Group

Klanten die u voor gingen

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

man en vrouw overleggen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 (0) 592 35 00 00