water
6 oktober 2021

Normec Kalsbeek tekent 10-jarig contract met Nijestee

Na een jarenlange succesvolle samenwerking met woningcorporatie Nijestee hebben wij onze meerwaarde kunnen bewijzen. Wij zijn blij te vermelden dat Normec Kalsbeek en Nijestee een 10-jarig contract hebben getekend voor Legionellapreventie. De opdracht gaat uit van een totaal ontzorging waarbij Normec Kalsbeek risicodragend aan de slag gaat voor Nijestee. Een manier van samenwerken waar wij in geloven. Het tekenmoment vond plaats op 22 september 2021, op het hoofdkantoor van Nijestee.

Normec Kalsbeek draagt zorg voor locaties Nijestee

Nijestee is de grootste woningcorporatie in de stad Groningen en biedt 14.000 woningen aan ongeveer 22.000 mensen. Nijestee verhuurt ook locaties aan zorgaanbieders; juist op deze locaties is het beheersen van Legionellarisico’s van groot belang om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Veiligheid en de zorg voor en om bewoners staat voor Nijestee voorop. Met de verlenging van onze samenwerking kunnen wij dit verder borgen voor de toekomst. Dit doen wij door middel van Legionella-monsternames en keerklepcontroles, maar ook door advies te geven bij overschrijdingen en door ondersteuning te bieden met ons digitale beheerssysteem T@pper.

 

Innovaties

Dit soort langlopende contracten zorgen ervoor dat wij blijvend kunnen versnellen op innovaties. In 2013 zijn wij al gestart met ons digitale beheersysteem T@pper. Deze hebben wij in 2019 uitgebreid met onze slimme sensoroplossing S@nsor. Oplossingen zoals deze zorgen voor minder overlast op locatie en nog belangrijker: ze leveren enorm veel locatiedata op. Hierdoor kan het risicobeheer van Legionella veel gerichter worden toegepast.

 

De overeenkomst biedt een gunstige combinatie

De overeenkomst gaat vanaf 2022 van start en omvat een gunstige combinatie van meer grip op Legionellarisico’s en daarbij niet alleen minder, maar ook lagere en vooral stabiele (jaarlijkse) kosten voor Nijestee. Voor een jaarlijks vast bedrag zullen wij alle Legionella-gerelateerde werkzaamheden verrichten voor Nijestee.

image00005_zw
image00011_zw
image00016_zw_crop
aaaa_zw
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 592 35 00 00