De internationale methode HACCP wordt gebruikt om voedselveiligheid te waarborgen. Met deze methode worden risico’s tijdens voedselbereiding en het productieproces verminderd. Normec Kalsbeek kan u helpen een gedegen HACCP-plan op te zetten.
HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Met deze methode controleren bedrijven welke onderdelen in het productieproces een mogelijk gevaar voor de gezondheid kunnen opleveren. Het HACCP-systeem wordt veelgebruikt binnen de voedselindustrie.
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? De specialisten van Normec Kalsbeek denken graag effectief met u mee.
Wanneer er twijfel is aan de kwaliteit van de schoonmaak, kunt u een hygiëneadvies m.b.t. de werkomgeving aanvragen.…
In het kader van veilig en gezond werken moeten de arbeidsrisico’s binnen uw organisatie moeten periodiek in kaart gebracht worden.…
De juiste werkomstandigheden zijn belangrijk voor het welzijn van uw medewerkers.…
Stuur uw gegevens naar onze specialist en we nemen zo spoedig
mogelijk contact op met u. Of bel ons op +31 (0) 592 35 00 00