water

HACCP-advies

De internationale methode HACCP wordt gebruikt om voedselveiligheid te waarborgen. Met deze methode worden risico’s tijdens voedselbereiding en het productieproces verminderd. Normec Kalsbeek kan u helpen een gedegen HACCP-plan op te zetten.

Voordelen

  • Voldoe aan de wet- en regelgeving.
  • Zorg voor een veilig productieproces.
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de (dier)voedingsbranche.
Vraag offerte aan

Gezondheidsrisico’s verminderen

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Met deze methode controleren bedrijven welke onderdelen in het productieproces een mogelijk gevaar voor de gezondheid kunnen opleveren. Het HACCP-systeem wordt veelgebruikt binnen de voedselindustrie.

Engineer Working On Power Line In Field.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? De specialisten van Normec Kalsbeek denken graag effectief met u mee.

Direct aanvragen

Andere diensten binnenklimaat

Alle diensten

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 592 35 00 00