water
17 maart 2020

Corona Statement

Op 12 maart heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te perken, dan wel te vertragen. Normec Kalsbeek steunt de door de overheid genomen maatregelen en heeft zelf ook direct maatregelen genomen. Maatregelen om onze klanten, medewerkers, toeleveranciers en alle andere belanghebbenden te beschermen.

Normec Kalsbeek maatregelen

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM op en nemen waar nodig additionele voorzorgsmaatregelen. Onze medewerkers die thuis kunnen werken zijn gefaciliteerd om thuis te werken. We maken gebruik van diverse online tools om geplande meetings door te kunnen laten gaan zonder daarvoor fysiek bij elkaar te komen en te hoeven reizen. Binnen Normec Kalsbeek ben ik, Edwin Kool (Algemeen Directeur), het centrale aanspreekpunt met betrekking tot coronagerelateerde zaken.

Normec Kalsbeek op locatie

Met ons werk zorgen wij onder andere voor veilig water bij onze opdrachtgevers. Om aanvullende risico’s in gebouwen te voorkomen is het van belang dat wij ons werk kunnen blijven uitvoeren. Onze mensen zijn geïnformeerd, geïnstrueerd en uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat zij veilig kunnen werken en onze klanten geen risico’s lopen.

Continuïteit

Met alle genomen maatregelen bieden wij continuïteit in onze dienstverlening. Juist in deze periode is het van belang om aanvullende risico’s voor de kwetsbare Nederlanders te voorkomen. Wij zijn betrokken in de samenleving en denken mee in oplossingen voor de vraagstukken waar onze klanten en medewerkers mee te maken krijgen.

Toekomst

We volgen de ontwikkelingen van het coronavirus op de voet. We passen onze maatregelen aan indien dit nodig is. We communiceren veel met onze mensen en sturen bij waar dat nodig is. Op die manier zijn we voorbereid en staan we klaar om u van dienst te zijn.

Tot slot

Ik wil afsluiten met het uitspreken van onze enorme waardering voor alle zorgmedewerkers die in deze moeilijke tijd er zijn voor de mensen die hen het hardst nodig hebben. Onze waardering gaat uit naar de overheid die moeilijke besluiten durft te nemen. Maar wij hebben ook waardering voor de Nederlandse bevolking die grote offers brengt. Alleen met elkaar kunnen we deze crisis het hoofd bieden.

Edwin Kool – Algemeen Directeur Normec Kalsbeek

Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 592 35 00 00