water

Werken bij

Normec Kalsbeek is een sociale organisatie voor haar medewerkers. Hier geven wij invulling aan door mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling te faciliteren, door betrokken te zijn en prettige werksfeer na te streven. Wij willen de leukste werkgever van Nederland zijn.

Een hecht team

Het management en de medewerkers van Normec Kalsbeek opereren als een hechte groep. De organisatie kenmerkt zich door wederzijds respect, betrokkenheid, onderlinge steun en verantwoordelijkheid. Iedere medewerker draagt zijn verantwoordelijkheid voor de eigen prestaties en draagt daarmee bij aan het succes van de organisatie.

Open sollicitatie

Werken bij Normec Kalsbeek

Wij

Wij zijn zo vrij in ons denken, dat alleen de beste oplossing waardevol water creëert.

Aandacht

Anders met aandacht voor een inspirerende samenwerking en positieve communicatie.

Toonaangevend

Wij zijn hét toonaangevende adviesbureau op het gebied van water.

Energie

Als leukste werkgever van NL zorgen wij voor werkgeluk, betrokken teams en (ver)binding met de klant.

Resultaat

Ons succes is groei van mens en organisatie.

Aniek Stel – Commercieel medewerker

“Bij Normec Klasbeek is er een goede balans tussen hard werken en plezier met collega’s. Binnen de teams heerst een informele sfeer en er is altijd ruimte voor een grapje. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling en wordt het gewaardeerd als je meedenkt.”

Edwin Kool – Algemeen Directeur

“Wij creëren waardevol water. De invulling daarvan is voor iedere klant anders, maar veiligheid en kwaliteit staan centraal. Met ons innovatieve karakter is Normec Kalsbeek onderscheidend in de markt. Ik leg de focus graag op technologische ontwikkelingen en het slim toepassen van IT, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.”

Tom Oude Vrielink – Adviseur

“Als Adviseur behartig ik de belangen van onze klanten omtrent waterbeheer. Alles staat voor mij in het teken van streven naar de beste oplossing voor de klant en daarbij krijg ik veel vrijheid. Sterker nog, eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond. Bij Normec Kalsbeek geldt, afspraak is afspraak. Geen mooi verkoop praatje, maar doen wat je beloofd hebt!”

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

man en vrouw overleggen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Normec Kalsbeek Normec Kalsbeek logo Koopmansweg 2 9482 WC Tynaarlo +31 (0) 592 35 00 00